Xbox One

Maak kennis met de Xbox One

Het all-in-one entertainmentsysteem

Laat je verbazen.

Welkom in de nieuwe generatie voor games en entertainment. Waar games bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Waar je eenvoudig je favoriete muziek kunt afspelen terwijl je een game speelt. Waar je in een oogwenk schakelt tussen tv, films, muziek en games. De ervaring is helemaal aan jou aangepast. Met al je favoriete entertainment op één centrale locatie. Welkom bij het all-in-one entertainmentsysteem, de Xbox One.

Xbox One entertainment set Xbox One revealed
Xbox One front Xbox One kinect

 

Gebruiksvriendelijk. Snel. Compleet.

De Xbox One is een state-of-the-art gameconsole, een tv van de nieuwste generatie, een filmsysteem en nog veel meer. Je hoeft niet langer de input op je tv te wijzigen om games te spelen of films te bekijken. Met de Xbox One schakel je in een oogwenk tussen tv, films, muziek en games. En dat alles met je stem.

Xbox One state-of-the-art gameconsole

 

Laat je onderdompelen.

Op de Xbox One zijn games zo realistisch dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Laat je onderdompelen in schitterende werelden met personages die meer levensecht zijn dan ooit tevoren. Duik in televisie, sport, muziek en zelfs internet op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Xbox One is overdonderend

 

Laat je herkennen.

De Xbox One leert je steeds beter kennen. Hij weet wat je wel en niet leuk vindt. Al je favoriete zaken worden samengebracht op je persoonlijke startscherm. Omdat elke Xbox One met Kinect wordt geleverd, reageert het systeem natuurlijk op je stem, bewegingen en gebaren. Het tijdperk van eenzelfde systeem voor iedereen is voorbij.

Xbox One persoonlijk startscherm

 

Laat je verbinden.

De combinatie van Xbox Live en de Xbox One brengt je snel in contact met je favoriete entertainment en de mensen om wie je geeft.
Chat met vrienden op Skype terwijl je voetbal kijkt op tv. Of laat je laatste gameprestaties direct zien via Game DVR. Wanneer de Xbox One is verbonden met Xbox Live, hoef je niet meer constant te wachten op game-updates. Je hoeft de woonkamer bijna niet meer uit!

Xbox One verbindings opties