Kenmerken

Vandaag onthuld.
Gebouwd voor de toekomst.

 

Een combinatie van hoogstaand design en moderne technologie.

De Xbox One levert een unieke entertainmentervaring. De innovatieve technologie wordt perfect aangevuld door het iconische design. De scherpe randen en strakke lijnen van de stijlvolle, moderne console zorgen ervoor dat deze in elk interieur past. De Xbox One is van de grond af ontworpen als middelpunt van elke woonkamer.

Xbox One Xbox One Controller

 

8 cores

HDMI pass-through

Ramvol geheugen

Blu-ray

Door de x86-processor met 8 cores kun je naadloos schakelen tussen games en je favoriete entertainment-apps. Sluit je settopbox voor kabel/satelliet aan op de Xbox One en maak het jezelf gemakkelijk*. Met HDMI pass-through kun je tv kijken via de Xbox, waardoor schakelen tussen inputs bijna prehistorisch aanvoelt. Met 8 GB RAM en een harde schijf van 500 GB** beschik je over meer dan voldoende geheugen voor je games, demo’s, films, apps, muziek en meer. Bekijk films en speel games in schitterende HD via de Blu-ray-speler.

 

Een unieke architectuur.

De Xbox One is ontworpen als een combinatie van de meest geavanceerde gameconsole en de beste entertainmentconsole. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we iets gedaan dat nog nooit eerder is vertoond. We hebben voor het eerst een state-of-the-art besturingssysteem voor gaming samengevoegd met een krachtig Windows-besturingssysteem. Geen compromissen meer, je krijgt eenvoudigweg het beste van twee werelden. Je hoeft geen inputs meer te wijzigen om tv te kijken of games te spelen. Je kunt voortaan allerlei apps naast de game uitvoeren zonder prestatieverlies.

Xbox One entertainment

 

De Xbox One staat altijd voor je klaar.

De Xbox One is in een oogwenk geactiveerd vanuit de slaapstand en staat dus altijd voor je klaar. Minder wachttijd = meer speeltijd.

Snel schakelen.

Schakel snel en eenvoudig tussen games, tv, muziek en apps. Je hoeft het ene niet meer te verlaten om het andere te gebruiken.

Verdeel je scherm. Niet je tijd.

Heb je er ooit over nagedacht hoe het zou zijn om te kunnen chatten met een vriend op Skype terwijl je de finale keek? Met Snap kun je beide tegelijk doen. Op hetzelfde scherm.

Spelen met de beste prestaties.

De Xbox One vormt een perfecte balans tussen kracht en prestaties. Naast de revolutionaire architectuur van de Xbox One is het met de combinatie van CPU, GPU en ESRAM alsof je een supercomputer in de woonkamer hebt staan. Met brute kracht alleen kom je er echter niet. In de Xbox One worden de mogelijkheden optimaal benut om unieke en razendsnelle ervaringen te leveren.

Xbox One prestaties

 

Een nieuwe generatie Xbox LIVE.

Ontketen de kracht van de cloud met de nieuwe generatie Xbox Live: het netwerk waarin alle leden van de Xbox-community zijn verenigd. Xbox Live is verder een toegangspoort tot duizenden games, muzieknummers, tv-series, films en sportwedstrijden. Bovendien is het een schaalbare krachtbron die in de loop der tijd nog meer mogelijkheden zal bieden. Omdat alles in één service is opgenomen, werkt het Xbox Live Gold-lidmaatschap op zowel de Xbox 360 als de Xbox One.

Xbox Live

 

Je games blijven actief,
zelfs wanneer jij er niet bent.

Met de Living Games-technologie kunnen gamewerelden blijven evolueren, zelfs wanneer je niet speelt. Zo kun je elke keer weer worden verrast wanneer je weer begint met spelen. De geavanceerde AI kan leren om net als jou te spelen. Als je er niet bent, kunnen je vrienden dus tegen jouw schaduw spelen.

Verder waar je was gebleven.

Even de sportuitslagen bekijken tijdens het gamen? Geen probleem. Met Automatisch hervatten wordt je voortgang opgeslagen als je de game verlaat. Je kunt dus gelijk weer verder waar je was gebleven. Je kunt zelfs een film of game starten op de ene Xbox One en verdergaan op de andere.

Spelen zonder wachttijden.

Op de Xbox One kun je gelijk beginnen met spelen terwijl de game wordt geïnstalleerd. Updates worden naadloos op de achtergrond geïnstalleerd, zonder onderbrekingen voor je games en entertainment.

Synchroon met de
echte wereld.

Stel je eens voor dat spelersstatistieken automatisch zouden worden bijgewerkt op basis van de uitslagen van het weekend. Met de Xbox One is dit voortaan mogelijk. Met de kracht van de cloud lopen gamewerelden synchroon met de echte wereld.

Maak kennis met het nieuwe Kinect.

Kinect is helemaal herontworpen om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van de Xbox One. Nauwkeuriger. Sneller. Intuïtiever. De ongeëvenaarde spraak-, beeld- en bewegingstechnologie dompelen je dieper dan ooit onder in games en entertainment. Automatische aanmelding wanneer je de kamer binnenloopt. Race door een game heen met subtiele gebaren. Of navigeer binnen je favoriete apps met behulp van je stem. Een geheel vernieuwde Kinect voor een nieuwe generatie aan entertainment.

Xbox One Kinect

Real Vision

Met de Kinect Real Vision-technologie wordt het gezichtsveld sterk uitgebreid voor een betere zichtlijn. Een geheel nieuwe actieve IR-camera zorgt dat Kinect in het donker kan ‘zien’. Met geavanceerde 3D-geometrie kan zelfs worden bepaald of je wel of niet stabiel staat.

Real Motion

Met Kinect Real Motion-technologie worden zelfs de kleinste gebaren herkend. Je kunt een game of app dus zeer nauwkeurig aansturen door bijvoorbeeld met je hand te knijpen. Daarbij maakt het niet uit of je zit of staat.

Real Voice

De Kinect Real Voice-technologie richt zich op de geluiden die ertoe doen, met dank aan de geheel nieuwe array met meerdere microfoons. Met behulp van geavanceerde geluidsisolatie weet Kinect naar welke stem moeten worden geluisterd, zelfs in een volle kamer. Daarnaast kun je voor het eerst vanuit elke locatie in het systeem met je stem onderdelen van de Xbox One-ervaring starten. Zo kun je snel schakelen tussen activiteiten.

Ongekende precisie en weergaloos comfort.

De beste gamecontroller is verder verbeterd met meer dan 40 technologische innovaties. De nieuwe Impulse-triggers leveren nauwkeurige feedback in je vingertoppen voor een meer realistische ervaring***. De duimsticks, het D-pad en de contouren zijn verder gestroomlijnd voor meer precisie en comfort in je handen. Dit is simpelweg de beste controller die we ooit hebben gemaakt.

Xbox One gamecontroller

 

Alles werkt samen.

Xbox SmartGlass maakt van je smartphone of tablet een tweede scherm dat intelligent kan communiceren met je Xbox One. Navigatie via het touchscreen, je favoriete film pauzeren en terugspelen, en vegen, zoomen en tikken om op internet te surfen op je tv. Jouw draadloze apparaat en de Xbox One vormen een perfecte combinatie waarbij je extra content op je tweede scherm ziet voor je favoriete tv-series, films, muziek, games en sportwedstrijden.