Mogelijkheden

Alles in een.
Xbox One

 

Al je favoriete entertainment. Alles op één locatie.

De grootste blockbustergames, de leukste tv-series en de beste online content: de Xbox One doet het allemaal. Maar dat is nog maar het begin. Met de kracht van de cloud wordt de Xbox One voortdurend verbeterd met de lancering van meer games, tv-series, films, muziek en apps.

Alles begint op je startscherm.

De persoonlijke ervaring op de Xbox One begint op je startscherm. Nadat je ‘Xbox On’ hebt gezegd, word je meteen herkend en verwelkomd met een persoonlijk startscherm met al je favoriete games, apps en content. Je kunt films, muziek en meer vastpinnen voor directe toegang, zodat je favoriete items altijd binnen handbereik zijn.

Startscherm Xbox One

 

De Xbox One staat altijd voor je klaar.

De Xbox One is ontworpen met het snelle leven van vandaag de dag in het achterhoofd. Wanneer je ‘Xbox On’ hebt gezegd, wordt de console direct geactiveerd en wordt zelfs je tv ingeschakeld. Downloads en updates worden op de achtergrond uitgevoerd, dus je kunt meteen aan de slag.

Voorkant Xbox One

 

Een nieuwe manier van tv-kijken.

Sluit de settopbox voor kabel/satelliet aan op je Xbox One en bekijk al je favoriete tv-series direct via de console*. Al je favoriete zenders. Al je favoriete series: Je hoeft niet langer inputs op je tv te wijzigen om tv of films te bekijken.

Settopbox Xbox One

 

Samenkomen met Xbox Live.

De Xbox One is ontworpen als een sociaal systeem. Chat met vrienden op Skype via je tv terwijl je voetbal kijkt. Deel je laatste gameprestaties met Game DVR. Met Xbox LIVE ben je lid van het meest opwindende sociale entertainmentnetwerk ter wereld.

Skype op Xbox One

Skype is speciaal ontworpen voor Xbox One. Chat met vrienden op je tv in fantastische HD. Gebruik Skype in de Snap-modus om te chatten terwijl je tv kijkt. Je kunt ook Skype-gesprekken met drie deelnemers voeren met mensen over de hele wereld, allemaal vanuit het comfort van je woonkamer.

Xbox One Tv on demand

 

Al je favoriete sport. Alles in een.

Xbox brengt je favoriete sporten samen en geeft je toegang tot baanbrekende functies die je volledige controle geven. Live wedstrijden, hoogtepunten en herhalingen, allemaal in haarscherpe HD. Selecteer je favoriete competities, teams en spelers, en volg ze met een persoonlijke zendergids. Je kunt ook dieper in de programma’s, selecties en statistieken duiken tijdens het kiezen. Xbox One is de nieuwe startplek voor sport.

Xbox One sport

 

Een nieuwe generatie aan apps op je tv.

Je favoriete apps zijn perfect op hun plaats op de Xbox One. Vind in een oogwenk de gewenste app. Pin favorieten vast op je startscherm. Het beste van alles is dat je naadloos kunt schakelen tussen apps, of ze naast elkaar kunt vastzetten om twee dingen tegelijk te doen.

Een nieuwe manier om het web te verkennen.

Verken het web op je tv met Internet Explorer voor Xbox One. Gebruik je stem om eenvoudig naar je favoriete sites te browsen. Gebruik Bing om de beste webcontent te vinden. Of gebruik Xbox SmartGlass op je telefoon of tablet om binnen de interface te navigeren met je vingertoppen.

Xbox One Apps

 

Multitasken met Snap.

Waarom zou je een keuze moeten maken uit twee favoriete activiteiten wanneer je ze tegelijk kunt uitvoeren? Op de Xbox One kun je in een oogwenk schakelen tussen een tv-serie, een film en een game. Je kunt ze ook naast elkaar vastzetten om twee dingen tegelijk te doen. Muziek en games. Skype en live wedstrijden. Verdeel het scherm, niet je tijd.

Xbox One multitasking

 

Gameliefhebber? Dan is dit de console voor jou.

De Xbox One is ontworpen voor gaming. Al de beste gameontwikkelaars over de wereld maken optimaal gebruik van de mogelijkheden van de Xbox One. Ze werken aan games die hiervoor simpelweg niet hadden kunnen bestaan. Nieuwe games die bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Daarnaast maken al je favoriete franchises de overstap naar een nieuwe generatie. De grootste blockbusters. De meest realistische ervaringen. Ze komen allemaal naar de Xbox One.

Xbox One games