Xbox one accessoires

Xbox One-accessoires

Accessoires voor de Xbox One leveren extra diepgang, precisie en connectiviteit tijdens het gamen. Deze nieuwe add-on-apparatuur helpt je alles uit de next-gen functies van de Xbox One te halen. Speel met vrienden met een extra controller, maak contact met mensen op Xbox Live via een gameheadset en zorg dat je altijd klaar bent om te gamen met oplaadaccessoires.

Xbox One Draadloze controller

Ervaar de actie als nooit tevoren met de draadloze controller van de Xbox One. De nieuwe Impulse-triggers geven trillingsfeedback op je vingers; zo voel je elke schok en crash in high-definition.* De herontworpen duimsticks en geheel vernieuwde D-pad zorgen voor extra precisie. Verder past de controller nog beter in je handen. Met meer dan 40 innovaties is het simpelweg de beste controller die het Xbox-team ooit heeft gemaakt.

Xbox One Draadloze controller

 

Xbox One Chatheadset

De Xbox One-chatheadset levert haarscherpe in-game communicatie. Luister in kristalheldere breedbandaudio naar je vrienden en vijanden. De chatheadset is ontworpen met comfort tijdens lange gamesessies in het achterhoofd. Daarnaast kun je instellingen voor demping en volume aanpassen zonder de controller los te laten.

Xbox One Chatheadset

 

Xbox One Play & Charge-kit

Met de Play & Charge-kit voor de Xbox One kun je blijven spelen. Opladen tijdens het spelen of naderhand, zelfs wanneer de Xbox stand-by staat. De oplaadbare batterij met lange levensduur is in minder dan 4 uur volledig opgeladen. Je hoeft geen wegwerpbatterijen meer te gebruiken die midden in een game moeten worden vervangen.

Xbox One Play & Charge-kit

 

Xbox One Draadloze controller en Play & Charge-kit

Ervaar de actie als nooit tevoren met de draadloze controller van de Xbox One. De nieuwe Impulse-triggers geven trillingsfeedback op je vingers; zo voel je elke schok en crash in high-definition.* De herontworpen duimsticks en geheel vernieuwde D-pad zorgen voor extra precisie. Daarnaast kun je blijven spelen met de Play & Charge-kit met batterij die kan worden opgeladen tijdens het gamen of naderhand, zelfs wanneer de Xbox stand-by staat.

Xbox One Draadloze controller en Play & Charge-kit

 

Uitgelichte accessoires van andere fabrikanten.

 

Turtle Beach Ear Force XO SEVEN

Of je nu games speelt of tv en films kijkt, met deze state-of-the-art headset word je ondergedompeld in surroundgeluid van ongekende kwaliteit terwijl je kunt communiceren met je vrienden. De XO SEVEN sluit je rechtstreeks aan op de draadloze Xbox One-controller. Er lopen dus geen draden naar de console. De oorkussens van memory foam zorgen voor geluidsisolatie, zodat je niet wordt afgeleid door geluiden van buitenaf. Verwijder het microfoonstuk en plaats de mobiele kabel met inline microfoon om de XO SEVEN op al je mobiele apparaten te gebruiken.

Turtle Beach Ear Force XO SEVEN

 

Turtle Beach Ear Force XO FOUR

De Ear Force XO FOUR-headset levert filmisch surroundgeluid dat je onderdompelt in games en entertainment. De microfoon van hoge kwaliteit laat je via de Xbox One chatten op Skype of in Xbox Live-games. De 50 mm-speakers met volledig bereik zorgen voor haarscherpe hoge tonen en donderende bassen. De XO FOUR sluit je rechtstreeks aan op de draadloze Xbox One-controller: geen lange kabels vereist. Verder kun je de XO FOUR ook eenvoudig aansluiten op je mobiele telefoon of tablet.

Turtle Beach Ear Force XO FOUR

 

Polk 4 Shot Xbox One-gamehoofdtelefoon

Het comfort en de duurzaamheid komen naar voren in elk detail van de 4 Shot. De hoofdtelefoon is ergonomisch ontworpen met een lichte, maar stevige hoofdband van flexibel staal, genaaide leren afdekking, draaibare oorschelpen en zachte oorkussens. De pasvorm van de headset zorgt dat deze nooit in de weg zit en je je volledig op de games kunt concentreren. Inclusief een inschuifbaar microfoonstuk dat in de oorschelp te plaatsen is om zo de microfoon uit te schakelen. Met een vingeraanraking kan de microfoon weer op zijn plek worden geklikt en ingeschakeld. De enige hoofdtelefoon die je ooit nodig zult hebben: de 4 Shot kan via de bedieningskabel van 120 cm met één knop snel schakelen tussen modi voor games, muziek en films.

Polk 4 Shot Xbox One-gamehoofdtelefoon

 

Polk N1 SurroundBar

In samenwerking met game-engineers heeft Polk een diepgaande audio-ervaring ontwikkeld met details en vormgeving die ervoor zorgen dat je games, muziek en films als nooit tevoren zult beleven. De vier audiomodi (racen, FPS, muziek en film) laten je de Dolby® Digital N1 SurroundBar met volledig bereik aanpassen voor optimale prestaties op audiogebied en bieden een intensere en opwindendere luisterervaring. Met draadloze Bluetooth®-technologie en SmartBar™

Polk N1 SurroundBar

 

Mad Catz Arcade FightStick™ Tournament Edition 2 voor de Xbox One®

De TE2 FightStick is het nieuwste lid van de Tournament Edition-lijn van premium gamecontrollers van Mad Catz. Dezelfde mate van controle als in de speelhallen en bekroonde betrouwbaarheid, allemaal vanuit het comfort van de huiskamer. Geheel nieuwe functies, eindeloze aanpassingsmogelijkheden en een ontwerp dat is aangepast op basis van feedback uit de community van liefhebbers van fighters en ’s werelds beste gamers.

Mad Catz Arcade FightStick™ Tournament Edition 2 voor de Xbox One®